Belangrijk voor deze week.

Het was een fijne verwenweek vorige week. De een kon het al wat subtieler doen dan de ander 😊 , maar de kinderen hebben er heel erg van genoten. Wat een fijne klasgroep zeg!

Bas en Ramon hebben een afspraak gemaakt met het Designmuseum en op 4 december zouden wij naar de tentoonstelling gaan. De conflicthantering is af en toe wel heftig, maar zo mooi om te zien hoe de kinderen leren om naar elkaar te luisteren, gevoelens te verwoorden en empathie te tonen. Loesje, Menno en Siem hebben gezocht naar goede doelen voor de Ketnetkoekenbak waar de kinderen aan willen meedoen.  Ze stemden voor 1212, WWF en Tejo. Maar we weten nog niet hoeveel doelen we mogen ingeven, dat wordt nog verder onderzocht. Ik ben zelf geen bakster, wie voelt zich geroepen om – tegen dat het zo ver is – met de kinderen (een groepje) koekjes te komen bakken + nadruk te leggen op de wiskunde (meten – wegen – hoeveelheden)?

Deze week zullen we wat nieuws uitproberen met ons ‘woordpakket’ en met de tekstbespreking. Je zal het dan wel zien passeren 😊.

Groetjes! Ruth

 

29 november: Literaire wandeling

12 december: Mike komt muzikaal doen met ons – 20 december: kerstatelier  – 21 december: kerstbabbel

25 december: Kerstvakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s